gallery/screenshot_1

Bene Elektronikka Oy

 


Bene Elektronikka Oy - suomalainen yritys, jonka toimipaikka on itäosassa Helsingissä. Yhtiö on perustettu vuonna 2001 yhtenä 3 jakelijoiden sähkö Boschin Suomessa. 6 kertaa yhtiö sai palkinnot Robert Bosch GmbH kuin Euroopan parhaiten jakelija.
Vuodesta 2004 yhtiö on tullut tekijänoikeus tavaramerkki Bene, jonka sukunimi perustaja ja yrityksen omistaja. Ensimmäinen oma tuotantoyhtiö oli mikroaaltouunissa.

Tuotteet

Ainutlaatuinen pakkaus

 


Ymmärtämättä, miten tärkeää on tehdä ensimmäinen vaikutelma asiakkaan, olemme työskennelleet luoda ainutlaatuinen paketti. Kaikki laatikot on peitetty matta polyuretaanipinnoitteella, mikä tekee sen vettä hylkivä pakkaus, jalo ja silkkinen kosketus.
Bene tuotteet pakataan erityinen vettä ja likaa hylkivä, jolla on matta polyuretaanipinnoitteella. Laatikko ei ole alttiina kulumiselle, ei menetä väri, ja likaantumista voidaan helposti poistaa. Lisäksi matta ulkonäkö laatikon luo tunteen laatu ja korkeat tuotantokustannukset.

gallery/screenshot_4

Tuki ...

 


Kaikki tuotteet ovat myynnissä Venäjän federaation ja Kazakstanin tasavallan on laatikko ja ohjeet käännettiin venäjäksi, Kazakstanin ja Englanti.
 
 

Magnetronit ostettu Boschin, ja hallituksen ja lomakkeet tehtiin Helsingissä. Vuodesta 2006 tuotanto yhtiön toimistoon taloudellisista syistä siirtyi kaupungin Ningbo, Kiina. Helsingin toimistossa, otti työn suunnittelu, muotit ja pakkaustarvikkeita.
 Tällä hetkellä tuotelinja Bene on noin 170 malleja sähkö tuotteita kotiin. Yritys on erikoistunut sähkölaitteita. Kaikki tuotteet täyttävät korkeimmat turvallisuusvaatimukset Euroopan unionin - GS / CE, RoHS, TUV. Laatu tuotantosyklin testataan henkilökunta asiantuntijat yli 140 parametreja.
 Kun kaikki monimuotoisuus edustettuina Kazakstanin markkinoille kodinkoneiden, Bene voi oikeutetusti vaatia asemaan Skoda autonvalmistaja auto markkinoilla. Kuten Skoda, tuotteita tuotenimellä Bene - toimiva, edullinen, laadukas, native Eurooppaan ja on arvokas sen kestävyyttä.
 Bene Elektronikka Oy suosii kehittämistä ja tuotantoa monimutkaisten elektronisten laitteiden lisää voimaa ja luotettavuutta. Vaikka työskentelee Boschin tuotteiden, yhtiön työntekijät näkivät ilmeinen kuvio: suuri teho ja korkealaatuisten komponenttien - avain pitkän käyttöiän tahansa laitteella. Suunnittelu on merkitystä, mutta puhtaasti esteettinen. Ulkonäkö muuttuu mitään, kun laite ei ole "vetää" tai taukoja. Lisäksi merkittävä rooli kestävyyttä instrumentin soittaa oikea valinta komponenteista: voimakas moottori on "tuettu" oikea johdot teristorami, suojaa ja näytöt, että kaikki osat ovat saavuttaneet suunnilleen samaa tasoa.

 

gallery/screenshot_3

Vientikontteja Bene-tuote on kaksinkertainen kartonki, joka suojaa tavaroiden ja pakkausten vnutritarnuyu pudotessa, mustelmia ja kuluminen pitkillä kuljetuksen.
  Bene box - uuden laatutason pakkaustarvikkeita!